Selecteer een pagina

Briefpapier

Briefpapier laten drukken lijkt misschien niet belangrijk, maar het is toch essentieel voor de huisstijl van jouw bedrijf. Meer informatie over de verschillende productiemethode vind je in het vakje “Productbeschrijving”.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Briefpapier laten drukken lijkt misschien niet belangrijk, maar het is toch essentieel voor de huisstijl van jouw bedrijf. Alle communicatie via brieven kun jij gemakkelijk en goedkoop een eigen identiteit geven met jouw eigen briefpapier. Wij drukken briefpapier in offset of digitaal, afhankelijk van de gewenste oplage. Wij zorgen dat de prijs voor jou zo laag mogelijk door in fullcolour offset meerdere soorten briefpapier tegelijk te drukken. Zo deel je de instelkosten met andere klanten.

Briefpapier digitaal gedrukt

Met deze gebruiken we 100gr/m2 HVO Image indigo (lasergeschikt) briefpapier.

Briefpapier offset gedrukt

In offset gebruiken we 90gr/m2 HVO (lasergeschikt) briefpapier. Deze papiersoort is wit en geschikt voor vrijwel alle printers. Omdat wij meerdere ontwerpen op een vel drukken is er helaas geen keuze in papiersoort. Wel is het mogelijk voor dezelfde prijs ook de achterzijde te bedrukken!